Home TELEGRAF ALBANIA Rama: Unë katolik, Linda myslimane, Zaho mund të bëhet hebre

Rama: Unë katolik, Linda myslimane, Zaho mund të bëhet hebre

2359
0

Ditën e sotme nga SHBA kryeministri foli për afganët duke i ftuar ata të qëndrojnë sa të dëshirojnë në Shqipëri.

Rama duke marrë shembull familjen e tij përsa i përket harmonisë fetare në Shqipëri, përmendi të gjithë anëtarët dhe fetë e ndryshme të secilit duke e mbyllur me frazën se Zaho mund të vendosë të bëhet hebre.

Rama flet për harmoninë fetare në Shqipëri: Unë katolik, Linda myslimane, Zaho mund të bëhet hebre

“Në fund do të doja të shtoja se jam katolik, bashkëshortja ime myslimane, dy fëmijët tanë më të rritur nga martesat e mëparshme janë ortodoksë, kemi një të vogël i cili mund të vendosë të bëhet hebre, i takon atij ta marrë vendimin. Por e përmend këtu këtë shembull, sepse kjo është trashëgimia që ka Shqipëria”-tha ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here