Home AKTUALITET Shkolla fillon të hënën/ Prindërit: S’po regjistrojmë dot fëmijët, nuk punon e-Albania!

Shkolla fillon të hënën/ Prindërit: S’po regjistrojmë dot fëmijët, nuk punon e-Albania!

167
0

Javën tjetër nis viti i ri shkollor për mijëra nxënës, të cilët këtë vit janë udhëzuar të regjistrohen në sistemin e-albania.

Mirëpo, ky sistem vazhdon të shfaqë probleme. Ditën e sotme, prindërit kanë hasur probleme me regjistrimin e fëmijëve në shkolla, pasi sistemi bie herë pas here. Ata tremben se shkolla fillon për pak ditë dhe fëmijët mund të mbeten paregjistruar.

Njëri prej tyre shkruan:

prsh! sistemi i e – albania per regjistrin e femijeve ne shkoll ka 1 or qe nuk punon shkolla nis te henen dhe femijen nuk jan regjistruar ne shkoll shkak e-albania e shtetit ton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here