Home Contact

Contact

Për reklama dhe promovime na kontaktoni në: info@telegrafalbania.al

Kontakti

Telegraf Albania

Tiranë, Albania

Email: info@telegrafalbania.al

Rreth nesh

Portali informativ i lajmeve në Shqipëri Telegraf Albania është portali klasik me veshje moderne që ka mbërritur tashmë dhe mungonte për shumë arsye. Do të jetë portali i debateve të forta intelektuale, në të gjitha fushat.

LATEST POSTS

Mariglen Disha përgënjeshtron lajmin e Piranjave: E nxorën nga konteksti, ja...

0
Nga Mariglen Disha Jua kuptoj hallin që kanë. Të braktisur nga njerëzit pasi i kanë zhgënjyer dhe nëpërkëmbur, nuk e pranojnë dot një sallë të...