Home AKTUALITET “Zgjidhe vetë vajzën”, Qendra e masazheve në Tiranë ofron dhe shërbime “full...

“Zgjidhe vetë vajzën”, Qendra e masazheve në Tiranë ofron dhe shërbime “full ekstra”

1131
0

Emisioni Stop në Tv Klan denoncoi këtë të martë rastin e një qendre masazhi në qendër të Tiranës, ku ofrohen shërbime seksuale. Kjo qendër e quajtur “Smart SPA” ndodhet në një pallat në qendër të kryeqyteti dhe vijon aktivitetin normalisht.

“Klienti”, një person i infiltruar dhe i pajisur me kamera të fshehtë, futet brenda kësaj qendre dhe aty bisedon për tarifat dhe i jepet mundësia që të zgjedhë edhe vajzën që preferon. 40 mijë Lekë të vjetra pagoi për shërbimin bazë të msazhit, kurse për të tjerat paguhet ekstra.

Smart SPA: Si je? Ke rezervuar?

Qytetari: Jo. Pse, duhet rezervuar?

Smart SPA: Jo mo, thjesht pyeta. Seanca 40-të kushton.

Qytetari: Sa minuta?

Smart SPA: 45.

Qytetari: Mund ta zgjedh vetë vajzën apo..?

Smart SPA: Normal që po. Mund ta zgjedhësh tani. Zgjidh ore, zgjidh. Ke të gjithë të drejtat e botës.

Qytetari: Zgjedh atë gocën me pink.

Smart SPA: E vështirë ishte? Jo.

Qytetari: Jo me.

Pasi futet në dhomën e masazhit, “klienti” i infiltruar i Stop e pyet masazhatoren për shërbime ekstra. Vajza thotë se për shërbimet “full ekstra” paguhen 100 mijë Lekë, plus 40 mijë Lekëshin e masazhit.

Qytetari: Ka ndonjë gjë kështu?

Smart SPA: Çfarë?

Qytetari: Ç’a thotë.

Smart SPA: Ç’a ndonjë gjë kështu?

Qytetari: Unë prandaj të zgjodha ty me pink.

Smart SPA: Pse? Pse më zgjodhe mua? E ke fik telefonin ti? Jo?

Qytetari: Fike.

Smart SPA: Ç’a do me bo ti?

Qytetari: G****e, noi të q***, varet ç’a.

Smart SPA: Po g*****a 50-të kushton veç masazhit. Edhe 50 të tjera. Ç’a do bësh?

Qytetari: Apo vetëm g****e?

Smart SPA: Vetëm atë pra.

Qytetari: Po pse ma prish qejfin?

Smart SPA: I do të gjitha ti? Do full ekstra pra? Full ekstra është 100.

Qytetari: 100 plus 40?

Smart SPA: Po.

Qytetari: Domethënë 140. Po kështu mund të prek unë ty?

Smart SPA: Po. Do ta bësh pak pagesën tani?

Qytetari: Sa lekë do?

Smart SPA: Po g****e 50.

Qytetari: Nuk e di sa lekë kam me vete, ja t’i shikoj pak. 60 mijë Lekë kam të tëra.

Smart SPA: Vetëm g****e, do bëjmë vetëm atë të voglën sot, se dhe unë s’jam për atë të madhen shumë.

Gjatë bisedës me të infiltruarin e Stop, vajza pranon se këtë punë e bën për shkak të vështirësive ekonomike dhe nuk ka mundësi të paguajë shkollën. Ajo thotë se vijnë edhe klientë të dehur të cilët shkaktojnë probleme.

Qytetari: Po ktë punën, si e gjete?

Smart SPA: Vetë, të çon halli.

Qytetari: Të çon halli! Pse më, ça hallesh ke ti?

Smart SPA: Si ça hallesh kam?

Qytetari: Eh më, ça hallesh ke?

Smart SPA: Po nuk kam ardhë për qejf ktu.

Qytetari: Jeni ngushtë ekonomikisht?

Smart SPA: Normal!

Qytetari: S’e përballoje dot shkollën, hë?

Smart SPA: Normal, që jo. Sa të mbyll dy gjëra besoj.

Qytetari: Pastaj do heqësh dorë?

Smart SPA: Normale!

Qytetari: Vijnë kshu klienta budallenj, hë?

Smart SPA: Sa të dush!

Qytetari: Aman, ça kërkojnë, më qafsh?

Smart SPA: Edhe e di, kur vijnë? Në fund fare, kur ti do me e mbyll turnin.

Qytetari: Në 1 të natës?

Smart SPA: Në 12, 1 vijnë ata.

Qytetari: Bëjnë kërkesa kshu?

Smart SPA: Bëjnë o, prandaj të çajnë kokën.

Qytetari: Ça kërkojnë kshu?

Smart SPA: Vijnë të pirë, o na plasin.

Qytetari: Po të pirë nxirri përjashta q…* r…*!

Smart SPA: Eh po të shef tjetra nga kamerat, pse s’e fusni për masazh klientin? Po mu ku më pe? Mbrapa frigoriferit?

Qytetari: Më tërhoqi kjo bluza, pinku.

Smart SPA: Ou..!

Qytetari: Eh..!

Smart SPA: Po edhe ajo para meje, ashtu e kishte.

Qytetari: Jo më, s’ishte pink, le që s’po e shifja fare njëherë.

Smart SPA: Kishte krahët ajo.

Qytetari: E pra…

Smart SPA: Me këmishë të zezë, sepse e zgjedhin shumë klientët atë. Nuk e di ça i bën klientëve ajo, sikur i hedh hirin. Ajo vetëm rri kshtu dhe e zgjedhin të gjithë klientët, që vijnë. S’e kuptoj pse-në.

Qytetari: Hajt lëvizim! Si e ke qejfin?

Smart SPA: Hajt lëvizim!

Qytetari: Mirupafshim!

Smart SPA: Mirupafshim! Ciao!

Qytetari: Ciao!

Pas “masazhit” në këtë qendër, i infiltruar i emisionit Stop takon inspektorin e policisë së zonës dhe pretendon se është banor i pallatit, duke u ankuar për këtë qendër. Punonjësi i policisë thotë se janë në dijeni të rastit, por nuk kanë prova konkrete.

Qytetari: Jam te ky pallati këtu te 12-katëshi, e kemi në kat të dytë atje një qendër masazhi.

Inspektori i policisë: Eh, është ajo Smart.

Qytetari: Qendër masazhi i thonë edhe…

Inspektori i policisë: Kurvëri thuaj ti.

Inspektori i policisë: Çfarë konstaton atje?

Qytetari: Unë kam vajzat, kam nusen, e ke parasysh, që vijnë e dalin shumë. Ndonjëri i pirë.

Inspektori i policisë: Bëjnë gjeste në rrugë apo rrinë aty? E kemi vëzhguar atë ne, e kemi si objekt në kat të dytë. Qiramarrje-qiradhënie janë, ne duhet të luftojmë fenomenin. Ai njeri që ka lidhur kontratën duhet ta zgjidhë me ata. E vetmja mënyrë për ta qëruar fare. Ata kanë edhe kamera aty. Ke parë ti, kanë kamera te dera?

Qytetari: Po.

Inspektori i policisë: Te dera jo, jo, vetë si biznes.

Qytetari: Nuk i kam vënë re po më duket se kanë.

Inspektori i policisë: Dyshohet për ushtrim prostitucioni aty.

Qytetari: Po të gjithë aty në lagje ashtu flasin për atë o burrë.

Inspektori i policisë: Flasin o flasin por edhe dy-tre herë që kanë ndërhyrë këto shërbimet tona, se ne e kemi raportuar atë, por prapë gjithsesi faleminderit. Do ta shikojmë prapë atë e do lidhem me eprorët. Ty të tha njeri apo e konstatove vetë atë si fenomen? Apo të tha ndonjë aty te pallati?

Qytetari: Erdhi një njeriu jonë, një nga këto femrat e kishte çik kështu, dhimbje, e vajtëm ta çonim t’i bënim një masazh aty, doli një nga ata komshinjtë, çdo këtu i tha se këtu është kurvëri.

Inspektori i policisë:  Domethënë kjo e juaja nuk hyri atje brenda?

Qytetari: Jo jo s’e nuk e hapën derën.

Inspektori i policisë:  Kanë patur frikë se mos është provokim. Në qoftë se konstaton ndonjë mjet që shikon, ku ka targë, që vjen bie ndonjë person, do më ndihmosh, se ne ja kemi bërë, do ja bëjmë hyzmetin dhe në punë të tjera. Në çfarë ore? Deri në orën 11 apo ka dhe çik më tej?

Qytetari: Deri në 1 e 2 o burrë.

Inspektori i policisë:  I kemi proceduar 10 milionë Lekë për objektin. Janë shoqëruar persona, janë nisur materialet për prokurori.

Qytetari: Deri në 2 të natës o burrë. Le që vijnë dhe të pirë o burrë. Tani ne jemi familjarë aty. Ok, unë ju falenderoj. Shumë faleminderit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here