Home AKTUALITET Rama – tregtarëve: Kush proteston bëjani çmimin e vajit dyfish!

Rama – tregtarëve: Kush proteston bëjani çmimin e vajit dyfish!

1094
0

Rama ka qenë sot në një takim me biznesmenët e ushqimeve. Ai i ka kërkuar atyre të ulin çmimet, por jo për të gjithë. Sipas tij, për ata që protestojnë t’ua bëjnë çmimin e vajit dyfish.

Sipas Ramës, biznesmënët duhet të kontrollojnë çmimet, pasi po të përfitojnë në këtë situatë i pret Ferri.

Rama tha:

Imagjinoni sikur të nxirrni fitime mbi gjakun e atyre që vriten andej dhe mbi lotët e këtyre që qajnë këtej. Për ata që protestojnë do bashkëpunoja me ju që çmimin e vajit ta bëja dyfish.

Rama thotë se atyre që protestojnë do ua bëj çmimin e vajit dyfish!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here